Kvalitetsfyldt  malerarbejde

Malerfirmaet G.I.H.N står for flot og kvalitetsfyldt arbejde udført med den rette hurtighed og grundighed.
Grunden til vores succes er vores mange års erfaring indenfor branchen, samt vores gode og dygtige medarbejdere.
Malerfirmaet G.I.H.N ApS har hovedsæde i Borup, Nørre Dalby og opererer på hele Sjælland.

G.I.H.N  Aps

Malerfirmaet G.I.H.N ApS blev opført i år 1999, men har i mange år før været et selvstændigt firma under... læs mere her.

 
 
 
 
 
 
Velkommen G.I.H.N Din Malermester

Flügger Trend Farver 2014

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Så er vi klar med Trendfarver 2014, hvor et samarbejde mellem en trendforsker, vores arkitekt og farveekspert og en masse undersøgelse og trendspotting afkaster 3 farvetemaer i tidens ånd.

Farver, der ser virkeligheden i øjnene

I forhold til sidste års Trendfarver, hvor vi fejrede tilværelsen med et stort JA, lukkede øjnene for bekymringer og økonomisk utryghed, dyrkede umiddelbar glæde, er der i år langsomt og vedholdende opstået et dybt behov for at se virkeligheden i øjnene og forholde os konstruktivt til den. Vi er med andre ord blevet "realister".

Lysten til at engagere os har vi genfundet både i de små og store emner. Handlinger er mindst lige så vigtige som holdninger. Opmærksomheden kredser omkring nære forhold, som vi rent faktisk har indflydelse på. Samtidig oplever vi en ny åbenhed og nysgerrighed ud mod den store verden. Vi opfatter os selv som stærke individer, men forstår også vigtigheden af at være en del af et fællesskab.

De tre farvetemaer:

To the limit - and beyond Be the change you want to see Time for action
En genfunden lyst til at udforske det fremmede og skubbe egne grænser folder sig ud i mørke, mættede farver med etnisk inspiration og kobberrød staffage. Elsker du hulestemning, et sus af fjerne himmelstrøg krydret med en anelse mystik? Så er dette de rigtige farver for dig. Her finder du en kombination af mættede, tætte kulører, som er smukt afstemt mellem kolde og varme toner. Ambitionerne er høje. Vi vil forbedre os som mennesker – mentalt og fysisk. Farverne er elegante, neutrale toner og nuancer af rosa, gul og grøn. Her er inspiration, hvis du foretrækker lyse, lette farver, men synes, at hvid alene er for kedeligt. Alvor og soberhed er til stede, men der er også plads til det super søde. Den skandinaviske præference for blå er omfortolket og forvandlet til en smuk, støvet grøn tone, der minder lidt om irret kobber. Tilliden til institutionerne er svækket. Det sætter gang i et kreativt oprør med dynamik, action og vibrerende farver ladet med energi. Den dynamiske, sporty energi er ikke til at komme udenom i denne urbane farveskala. Her hersker glæden ved klare farver.

 

 

 
 
 
 

Seneste  nyheder

Mest  læste

Kontakt  os

Ønsker du et godt tilbud eller har du et sprøgsmål til os ?
Du er altid velkommen til at kontakte os.

  • Tel: (+45) 57 52 76 01
  • Fax: (+45) 57 52 76 03
  • Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Website: www.gihn.dk